Bedrijfsopvolging

Bedrijfsopvolging

Hebt u een onderneming? Dan hebt u vast al eens nagedacht over bedrijfsopvolging. Misschien staat een zoon of dochter al klaar om uw bedrijf voort te zetten. U kunt hierover allerlei afspraken maken; van het schenken van een onderneming tot een gefaseerde overname. Hoe eerder u deze zaken bespreekt en regelt, hoe beter. Stel bijvoorbeeld dat u onverwachts komt te overlijden. Dan kunnen de zaken maar beter goed geregeld zijn.

Financiële voordelen bij bedrijfsopvolging
De Kleijne & Janssen regelt samen met u de juiste juridische en fiscale structuur voor bedrijfsopvolging. Met interessante financiële voordelen voor u én uw opvolger. Want of er nu sprake is van schenken of erven: meestal betaalt u schenk- of erfbelasting over de waarde van de onderneming. Dankzij onze ruime ervaring met bedrijfsopvolging helpen wij u om deze kosten te voorkomen.

Doordacht opvolgingsplan
Wilt u bij het overdragen van uw bedrijf niet voor verrassingen komen te staan? Wij stellen voor u een doordacht opvolgingsplan op en begeleiden u en uw opvolger tijdens het hele traject. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Contactformulier

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • {{ error[0] }}

U moet uw voornaam invullen

U moet uw achternaam invullen

U moet een geldig e-mailadres invullen

U moet een geldig e-mailadres invullen

U moet een bericht invullen