Levenstestament

Levenstestament

Met een levenstestament regelt u zaken voor overlijden. Indien u tijdelijk of langdurig afwezig bent, of wanneer uw geestvermogens ontoereikend worden / zijn, kunnen zaken doorlopen en worden keuzes door uw dierbaren gemaakt.

Volmacht geven
U kunt hiervoor iemand een volmacht geven, een bevoegdheid om namens u de zaken te regelen die nodig zijn om de onderneming draaiende te houden maar ook om de privéaangelegenheden te kunnen uitvoeren. Indien u dit niet regelt en u bent niet meer in staat om iemand een volmacht te geven, dan zal de rechterlijke macht (mee) gaan beslissen over zaken die van u zijn en uw naasten aangaan. De meeste mensen willen deze bevoegdheden niet uit handen geven en zelf bepalen hoe zij hun zaken geregeld willen hebben. Dit kan vastgelegd worden in een levenstestament. Denk hierbij niet alleen aan financiële zaken, maar ook aan medische beslissingen en persoonlijke wensen.

Hulp en advies levenstestament
Wilt u uw levenstestament samenstellen. De Kleijne & Janssen kan u hierin begeleiden (samen met het notariaat) en u ondersteunen welke zaken u allemaal in uw levenstestament kunt regelen.

Contactformulier

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • {{ error[0] }}

U moet uw voornaam invullen

U moet uw achternaam invullen

U moet een geldig e-mailadres invullen

U moet een geldig e-mailadres invullen

U moet een bericht invullen