Testament

Testament

Uw vermogen hebt u zorgvuldig opgebouwd. Daarom is het belangrijk dat dit na uw overlijden in de juiste handen terechtkomt. Dit regelt u in een testament. Jammer genoeg schuiven veel mensen het opstellen van een testament voor zich uit. Met alle risico’s van dien. Zo kan het zijn dat uw kinderen straks veel meer erfbelasting betalen als u geen testament hebt. En bij een echtscheiding van uw kind, kan het zomaar voorkomen dat uw vermogen onbedoeld in handen van zijn of haar ex-partner terechtkomt.

Vermogen voordelig overdragen
Het is altijd verstandig om op tijd een testament op te stellen. Zeker als u veel vermogen of een eigen onderneming hebt. Zo wordt het vermogen zo voordelig mogelijk overgedragen aan de erfgenamen. En groeit uw vermogen? Laat uw testament dan aanpassen. Ook dit scheelt vaak in de erfbelasting en zo verloopt de overgang van vermogen, woning en onderneming zo soepel mogelijk.

Testament controleren of aanpassen
Hebt u al een testament? En wilt u uw testament of dat van uw ouders controleren of aanpassen? De Kleijne & Janssen regelt dit voor u. Samen met de notaris houden wij rekening met de fiscale en juridische wetgeving. Zo weet u zeker dat u de zaken goed hebt geregeld. Wij adviseren u graag.

Contactformulier

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • {{ error[0] }}

U moet uw voornaam invullen

U moet uw achternaam invullen

U moet een geldig e-mailadres invullen

U moet een geldig e-mailadres invullen

U moet een bericht invullen