Onafhankelijk executeur

Onafhankelijk executeur

Erfenis verdelen

In een testament legt u de afwikkeling van uw erfenis vast. Dit is een belangrijke eerste stap om het voor uw nabestaanden goed te regelen. In uw testament kunt u ook aangeven wie de erfenis afhandelt: wie dus de executeur is van uw nalatenschap. Dit kan een van de kinderen zijn, of iemand anders die u vertrouwt. Helaas merken wij maar al te vaak dat dit binnen te veel families tot onenigheid en zelfs ruzie leidt. Zeker als er sprake is van veel vermogen, of juist van schulden. De oplossing: benoem in uw testament een onafhankelijk executeur. De Kleijne en Janssen kan deze taak voor u vervullen.

Uw nalatenschapsspecialist en onafhankelijk executeur

De onafhankelijk executeur of gevolmachtigde is verantwoordelijk én aansprakelijk voor de afwikkeling van de nalatenschap. Dit is een complexe zaak, waarvoor specialistische kennis onontbeerlijk is. Denk bijvoorbeeld aan het regelen van de erfbelasting, bedrijfsoverdracht na overlijden of het verkopen van een eigen woning.

2012-08-11-922904-20160929-0811.jpgDaarnaast is er voor de nabestaanden het emotionele aspect waardoor het vaak moeilijk is deze taak objectief uit te voeren. Door in uw testament een nalatenschapsspecialist van De Kleijne & Janssen te benoemen tot onafhankelijk executeur, voorkomt u dit. En dat geeft rust. Voor uzelf én voor uw nabestaanden.

Hoe gaan wij te werk als onafhankelijk executeur?

Als u interesse heeft in onze dienstverlening neem dan contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons. Wij plannen met u een kennismakingsgesprek in waarin we samen met u uw situatie in kaart brengen en u bekend maken met onze werkwijze en de prijzen voor onze dienstverlening. Vragen die aan de orde zijn bij dit gesprek:

  1. Heeft u uw nalatenschap goed in kaart gebracht?
  2. Wat laat u na aan wie?
  3. Hoe gaan wij te werk na uw overlijden?

Een goede afwikkeling van een nalatenschap vraagt om een gedegen voorbereiding en een vertrouwdheid met de situatie van de erflater. De Kleijne en Janssen is u graag van dienst om dit zo goed mogelijk te regelen zodat u uw nabestaanden goed verzorgd achterlaat en conflicten tussen hen zo veel mogelijk kunt voorkomen.

Meer weten? Neem dan contact met ons op.

Contactformulier

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • {{ error[0] }}

U moet uw voornaam invullen

U moet uw achternaam invullen

U moet een geldig e-mailadres invullen

U moet een geldig e-mailadres invullen

U moet een bericht invullen