Disclaimer

Disclaimer

De Kleijne & Janssen heeft met de grootst mogelijke zorg deze website samengesteld, doch, De Kleijne & Janssen aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde. Ondanks constante zorg en aandacht voor onze website, is het niet uitgesloten dat informatie op enig moment, door ontwikkelingen of gewijzigde inzichten, moeten worden herzien of aangevuld moeten worden. De Kleijne & Janssen is dan ook niet aansprakelijk voor de schade die ontstaat als gevolg van (onzorgvuldig of onjuist) gebruik van informatie die de website biedt. De bezoeker dient altijd deskundig advies in te winnen.De Kleijne & Janssen kan niet garanderen dat informatie op elk afzonderlijk geval of situatie toepasbaar zijn. De Kleijne & Janssen is ook niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar verwezen wordt. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op de intellectuele eigendomsrechten van De Kleijne & Janssen. Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.

Alle informatie op deze website valt onder het auteursrecht van De Kleijne & Janssen. Ten aanzien van alle informatie en/of andere auteursrechtelijk beschermde werken op de website behoud De Kleijne & Janssen uitdrukkelijk haar auteursrechten. Voor het gebruik van deze auteursrechten heeft u voorafgaande schriftelijke toestemming nodig.

Zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van De Kleijne & Janssen is het niet toegestaan links naar onze website te plaatsen.

Contactformulier

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • {{ error[0] }}

U moet uw voornaam invullen

U moet uw achternaam invullen

U moet een geldig e-mailadres invullen

U moet een geldig e-mailadres invullen

U moet een bericht invullen