Over ons

Over ons

Hoe beter u uw financiële zaken regelt, hoe meer rust dit geeft. Voor uzelf, maar ook voor degenen die achterblijven wanneer u overlijdt. De Kleijne & Janssen is uw partner hierin. Daarnaast helpen wij u om de zaken goed te regelen wanneer een dierbare is overleden.

Voor al uw vermogensvraagstukken
U kunt bij ons terecht voor deskundig advies over estate planning én nalatenschap. Onze diensten reiken vanaf advisering over huwelijkse voorwaarden of testamenten, tot het opstellen van een geheel belastingvrij schenkingsplan. Als onafhankelijk executeur kunnen wij bovendien de verantwoordelijkheid voor de verdeling van uw nalatenschap uit handen nemen van uw erfgenamen. De Kleijne & Janssen heeft alle expertise in huis om ieder vraagstuk rondom vermogensoverdracht en nalatenschap goed en doordacht voor u op te lossen. Een prettige gedachte.

Hét adres voor vermogensplanning
Al meer dan twintig jaar leggen ondernemers hun bedrijfseconomische en fiscale vraagstukken in onze handen. Ook als het gaat om familiekwesties. Juist doordat wij ook fiscale, bedrijfseconomische, waarderings- én juridische expertise in huis hebben, zijn wij de aangewezen partij om u als ondernemer te adviseren over alles op het gebied van estate planning en nalatenschap. Hierdoor zijn wij ook het aangewezen adres voor echtgenoten, partners en kinderen van ondernemers.

Klik hier voor onze mensen.

Contactformulier

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • {{ error[0] }}

U moet uw voornaam invullen

U moet uw achternaam invullen

U moet een geldig e-mailadres invullen

U moet een geldig e-mailadres invullen

U moet een bericht invullen