Werkwijze

Werkwijze

Elke samenwerking begint met een kennismaking. Het kennismakingsgesprek in Uden is bij ons altijd gratis. In dit gesprek luisteren we naar uw wensen en vertellen we wat we voor u kunnen betekenen. Ook krijgt u een goed beeld van onze aanpak en de kosten die daarbij horen.

Altijd met de juiste specialist om tafel
Het vakgebied van estate planning en nalatenschapsadvies is breed. De Kleijne & Janssen heeft een team van professionals die ieder hun eigen specialisme hebben. Daardoor kunnen wij vrijwel iedere vraag snel beantwoorden. Of het nu gaat over huwelijkse voorwaarden, een testament, bijzondere erfenis of bedrijfsoverdracht na overlijden. Door intensieve onderlinge samenwerking zijn zelfs de meest complexe vraagstukken bij ons in goede handen.

Inzicht in de mogelijkheden
Wij begrijpen dat estate planning en nalatenschap soms lastige onderwerpen zijn. Daarom kunt u bij ons altijd rekenen op duidelijke uitleg. Wat uw vraag of situatie ook is: we vertellen u precies welke mogelijkheden u hebt en welke gevolgen bepaalde keuzes met zich meebrengen. Uiteraard neemt u altijd zelf de beslissingen, al dan niet samen met uw familie.

Onze werkwijze

  • Contact

    Wilt u werk maken van een goede financiële planning? De zaken goed regelen voor later? Of is een dierbare overleden en moet u van alles regelen? Bel ons of stuur ons een e-mail.
  • Inventarisatie

    Samen brengen we de situatie in kaart. Welke stappen zijn nodig om de zaken goed te regelen? Wie zijn de betrokkenen? We creëren overzicht en stippelen samen met u het vervolgtraject uit.
  • Aan de slag

    Welke zaken regelt u zelf en waarbij kunnen wij u ondersteunen? We bespreken uw wensen en doen u een voorstel. U bepaalt zelf waarvoor u ons inschakelt. Vervolgens gaan we voor u aan de slag.

Contactformulier

Hartelijk dank voor uw bericht. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • {{ error[0] }}

U moet uw voornaam invullen

U moet uw achternaam invullen

U moet een geldig e-mailadres invullen

U moet een geldig e-mailadres invullen

U moet een bericht invullen